Conference

Conference

Het 50|50 Workcenter beschikt over drieĀ  vergaderruimtes aan de Dijkstraat 6 in Zwolle. De grootste zaal is voor 80 personen, een andere zaal is voor 50 personen en de kleinste is voor 5 personen. Gebruik van WIFI en een beamer is bij de prijs inbegrepen. U kunt afspraken maken over de catering.

Daarnaast bieden we vergaderruimtes aan de Marsweg 40 in Zwolle. Deze locatie is geopend van maandag tot en met donderdag van 09.00 – 17.00 voor vergaderingen. We hebben drie ruimtes op deze locatie. De grootste zaal is geschikt voor 30 personen, een andere zaal is voor 20 personen en de kleinste zaal is voor 10 personen. Alle zalen zijn voorzien van WiFi, flipover en beamer. Tevens is de ruimte van Dagelijks Brood ook te boeken. Deze ruimte biedt ruimte voor 50 personen.

Avonduren

Voor vergaderingen en feestelijke aangelegenheden in de avonduren, kunt u ook gebruik maken van Brasserie ‘in de Bank’, inclusief catering. De Brasserie is geschikt voor vergaderingen tot ca. 70 personen en bij feestjes tot ca. 100 personen.

Vergaderarrangementen