Art

De Art-afdeling van het Workcenter barst van de creativiteit!
Er worden kaarsen gemaakt, schilderijen, beeldende kunst, ansichtkaarten en eigentijdse decoratie voor in huis en meubilair krijgen een nieuw leven door ze te beschilderen of decopatchen. Ook hier geldt dat wij samen met onze cliënten staan voor kwaliteit tegen een nette prijs.

Takemebag2.0!
De beweging Takemebag is sinds 2014 in het leven geroepen door kunstenares Marit Otto. Het is ontstaan vanuit de behoefte een antwoord te vinden op het toenemende plastic probleem (met name hemdtasjes). Samen met Annemarie van der Veen (kunstzinnig Textiel) heeft ze van nutteloos materiaal – plastic en papier – mooie designtassen ontworpen en gemaakt. Deze tassen waren bedoeld om de discussie over plasticafval aan te jagen en tegelijkertijd een laagwaardig materiaal naar een hogere waarde te transformeren. Zie ook website www.takemebag.nl en www.maritotto.nl.

Kijk voor meer info ook op: Takemebag2.0!

Ansichtkaarten te koop
Ansichtkaarten zijn te koop vanaf € 1,25. De producten die vervaardigd worden op de Art afdeling zijn te verkrijgen en bezichtigen in het Workcenter. Daarnaast verzorgt de Art-afdeling ook exposities op locatie, denk bijvoorbeeld aan uw bedrijfskantine of vegaderruimtes. Informeer naar de mogelijkheden en kijk voor de openingstijden onder contact.